Kaip paruošti arbatą

Kaip pasiruošti skanios arbatos? 8 patarimai

✅ 1. Pirmiausia perliekite savo arbatinuką arba puodelį šviežiu verdančiu vandeniu. Tokiu būdu sušildysite arbatinuko sieneles, kurios padės išlaikyti reikiamą temperatūrą plikant arbatą. ✅ 2. Rekomenduojame pasirinkti aukštos kokybės rūšines arbatžoles, kurios jums suteiks daugiausia džiaugsmo mėgaujantis arbata. ✅ 3. Vienam 200 ml puodeliui rekomenduojame įberti 2-3 g arbatžolių arba naudoti aukštos kokybės plikomos arbatos piramides Teekanne Luxury …

Kaip pasiruošti skanios arbatos? 8 patarimai Skaityti daugiau »

Žalioji arbata

Žalioji arbata

Žalioji arbata kiekvieną kartą nudžiugina savo gaiviu aromatu. Čia rasite visus atsakymus į svarbiausius klausimus. Kaip užauginama ir kaip gaminama žalioji arbata? Kas padaro ją tokia ypatinga? Žalioji arbata – kas tai? Žalioji arbata kaip ir juodoji, baltoji, ulongo bei puerh yra pagaminama iš to paties arbatos krūmo (Camelia Sinensis) lapelių bei pumpurėlių. Pagrindinis skirtumas …

Žalioji arbata Skaityti daugiau »

Arbatos-džiovinimas

Arbatos istorija, rūšys, ruošimo patarimai, nauda sveikatai

5 000 metų arbatos istorija Manoma, kad beveik prieš 5 000 metų kinų valdovui Šenongui pirmajam pajusti arbatos skonį padėjo vėjo gūsis, dėl kurio keli arbatos lapeliai įkrito į puodą su verdančiu vandeniu. Netrukus atsitiktinai atrasta arbata tapo Kinijos imperijos gėrimu. Daugiau nei tris tūkstantmečius mėgavimosi arbata kultūra Kinijoje buvo laikoma privilegija. Budistų vienuoliai arbatos …

Arbatos istorija, rūšys, ruošimo patarimai, nauda sveikatai Skaityti daugiau »

Arbata-restoranams

Arbata biurams ir restoranams. Kaip išsirinkti?

Arbata biurams ir restoranams. Kokia gi tai arbata? Sužinokite kaip išsirinkti arbatą, kuria galėtumėte drąsiai vaišinti savo svarbiausius verslo partnerius ar svečius įžengusius pro jūsų biuro duris.

Imbiero arbata

Imbiero arbata ir imbieras

Tai augalas augantis atogrąžose (tropikuose) ir paatogrąžėse (subtropikose). Tokios šalys kaip Šri Lanka, Indonezija ir Vietnamas augina šiuos augalus ir parduoda juos visame pasaulyje. Tai augalas, kuris net tik suteikia pikantiškumo jūsų maistui, bet sušildo jūsų kūną iš vidaus. Mes kalbame apie imbierą.